Carrer Verge Bruna ampliar mapa
Terreno residencial en Ullastrell
85.000 €calcular hipoteca
140 € /m2 - 14.142.810 pts.

  • 607 m2
  • Zona Carrer Verge Bruna
Referencia AP1170

parcel·la per a construir

Parcel·la de superficie 607 m2 per construir casa aïllada. Aquesta urbanització disposa de tots els serveis per poder-hi construir la teva casa. Aquí pots començar una nova vida amb la teva familia.

Urbanització de Ca n´Amat, Ullastrell. Amb façana a dos carrers. Disposa de 607m2, amb pendent a sud/oest, que el fa gaudir d´unes espectaculars vistes, i les millor hores de sol. Ideal per a la construcció d´una casa unifamiliar aillada. A 5 minuts del centre del poble, i molt ben comunicat.

Immoble de venda exclusiva d´Apialia Terrassa, agrupació comercial del col·lectiu API. Col·laborem i compartim els encàrrecs de venda en exclusiva de les propietats. Cabestany Finques és una agència de l´agrupació Apialia Terrassa. Agència Registrada: aicat 5006 / api A10671.

Proposa dia i hora a l´apartat del comentari o demana una visita amb les teves dades per WhastApp. Compromís de resposta. Servei i Qualitat al millor Preu. Nosaltres som la millor alternativa per la compravenda d´aquest immoble.

c/ dels Voluntaris 83 08225 Terrassa. Més immobles fent clic a l´anagrama de Cabestany Finques. Horari oficina: 9:30h a 13:30h i de 16:00h a 20:00h - dissabte tancat

Necessites vendre el teu immoble?. Demana una valoració de casa teva totalment gratuïta i sense compromís. Apialia Terrassa t´ho posa fàcil i gestiona gratuitament la cèdula d´habitabilitat i el certificat energètic per la venda en exclusiva compartida.

El preu de venda no inclou impost ITP, notaria i registre. Impost ITP (10 % del preu de venda).Solicitar más información


Características Generales
Vallado: Si
Vistas: Montaña
Cerca transporte público: Bus
Acceso: Descendente
Edificable: Si
Equipamientos


Fotos inmueble

Imagen del inmueble
Imagen del inmueble
Imagen del inmueble
Imagen del inmueble
Imagen del inmueble
Imagen del inmueble
Imagen del inmueble
Imagen del inmueble
Imagen del inmueble
Imagen del inmueble


Localización: Carrer Verge Bruna
www.cabestanyfinques.com no se responsabiliza de los errores que la información mostrada en este mapa pueda contener. El usuario será el responsable del uso que dé a dicha información.Solicitar más información