Carrer Casetes De Ca N´olivero, 25 ampliar mapa
Terreno residencial en Castellbisbal
40.000 €calcular hipoteca
16 € /m2 - 6.655.440 pts.

  • 2.559 m2
  • Zona Carrer Casetes De Ca N´olivero, 25
Referencia AP0916

Terreny a 15 min de Terrassa

Finca formada per 2 parcel·les. Superficie total de 2.559 m2 totalment edificables. Son parcel·les urbanes no consolidades. Ideal com a inversió

Situades a les Cadetes de Ca n'Olivero al tocar de la Ctra. Martorell, al costat del restaurant Ca L´Esteve. A 15 minuts dela ciutat de Terrassa.

*Immoble de venda exclusiva d´Apialia Terrassa, agrupació comercial del col·lectiu API. Col·laborem i compartim els encàrrecs de venda en exclusiva de les propietats. Cabestany Finques és una agència de l´agrupació Apialia Terrassa. Agència Registrada: aicat 5006 / api A10671.

Proposa dia i hora a l´apartat del comentari o demana una visita amb les teves dades per WhastApp. Compromís de resposta en un termini de 24h. Servei i Qualitat al millor Preu.

Visita´ns al c/ dels Voluntaris 83 08225 Terrassa. Més immobles fent clic a l´ anagrama de Cabestany Finques. *Horari: 9:30h a 13:30h i de 16:00h a 20:00h - dissabte de 10:00h a 13:30h.

Necessites vendre el teu immoble?. Deixa´t ajudar per un gran col·lectiu de professionals. Apialia Terrassa t´ho posa fàcil en tot el procés de la venda.

*En el preu de venda està inclòs els honoraris, excepte impost ITP, notaria i registre. Impost ITP (10 % del preu de venda). Bonificació del 5 % en el cas de ser menor de 33 anys. Gestionem la teva hipoteca per la compravenda d´aquest immoble.Solicitar más información


Características Generales
Vistas: Montaña
Edificable: Si
Equipamientos


Fotos inmueble

Imagen del inmueble
Imagen del inmueble
Imagen del inmueble
Imagen del inmueble
Imagen del inmueble
Imagen del inmueble
Imagen del inmueble
Imagen del inmueble
Imagen del inmueble
Imagen del inmueble
Imagen del inmueble
Imagen del inmueble


Localización: Carrer Casetes De Ca N´olivero, 25
www.cabestanyfinques.com no se responsabiliza de los errores que la información mostrada en este mapa pueda contener. El usuario será el responsable del uso que dé a dicha información.
Videos inmueble

Solicitar más información