Camí Martines (les) ampliar mapa
Terreny Residencial a Rubí
49.000 €calcular hipoteca
69 € /m2 - 8.152.914 pts.

  • 708 m2
  • Zona Castellnou-Can Mir-Can Solà - Camí Martines (les)
Referència AP1008

parcel·la per a construir

Parcel·la de superficie 708 m2 per construir casa aïllada. Aquesta urbanització disposa de tots els serveis per poder-hi construir la teva casa. Aquí pots començar una nova vida amb la teva familia.

Zona de Castellnou-Can Mir-Can Solà, terme municipal de Rubí i molt a prop de la Ctra. de Martorell. Situada a 10 minuts de Rubí i 10 minuts de Terrassa.

Immoble de venda exclusiva d´Apialia Terrassa, agrupació comercial del col·lectiu API. Col·laborem i compartim els encàrrecs de venda en exclusiva de les propietats. Cabestany Finques és una agència de l´agrupació Apialia Terrassa. Agència Registrada: aicat 5006 / api A10671.

Proposa dia i hora a l´apartat del comentari o demana una visita amb les teves dades per WhastApp. Compromís de resposta. Servei i Qualitat al millor Preu. Nosaltres som la millor alternativa per la compravenda d´aquest immoble.

c/ dels Voluntaris 83 08225 Terrassa. Més immobles fent clic a l´ anagrama de Cabestany Finques. Horari oficina: 9:30h a 13:30h i de 16:00h a 20:00h - dissabte tancat

Necessites vendre el teu immoble?. Demana una valoració de casa teva totalment gratuïta i sense compromís. Apialia Terrassa t´ho posa fàcil i gestiona gratuitament la cèdula d´habitabilitat i el certificat energètic per la venda en exclusiva compartida.

El preu de venda no inclou impost ITP, notaria i registre. Impost ITP (10 % del preu de venda). Bonificació del 5 % en el cas de ser menor de 33 anys.

Finançem gratuitament la teva hipoteca fins el 90 % del preu de venda per la compravenda d´aquest immoble a través de TRIOTECA, empresa oficial del col·lectiu API.

TRIOTECA es una plataforma que gestiona la hipoteca en les millor condicions entre el client i la banca.

Les condicions i aprovació de la hipoteca serà per part de l´entitat bancària.Demanar més informació


Característiques Generals
Ample: 20 m
Fons: 35 m
Barrat: Si
Vistes: Muntanya
Prop transport públic: Bus
Accés: Descendent
Desnivell: 10 %
Edificable: Si
Equipaments


Fotos immoble

Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble


Localització: Camí Martines (les)
www.cabestanyfinques.com no es responsabilitza dels errors que la informació mostrada en aquest mapa pugui contenir. L´usuari serà el responsable de l´ús que doni a aquesta informacióDemanar més informació