Carrer Monturiol ampliar mapa
Solar Urbà a Terrassa
320.000 €calcular hipoteca
542 € /m2 - 53.243.520 pts.

  • 590 m2
  • Zona San Pere - Carrer Monturiol
Referència AP0882

2 parcel·les juntes

Terreny edificable cantoner format per 2 parcel·les individuals d' un total de solar de 165 m2. Superficie edificable de sostre de 590 m2, façana a dos carrers. Possibilitat d´edificar planta baixa més 3 plantes amb sortida al carrer Monturiol i d´edificar planta baixa més 1 planta amb sortida al cami de Monturiol.

Barri d'en Pere Parres de Terrassa, situada al carrer de Monturiol cantonada al caní de Monturiol, entre l´Av. Josep Tarradelles i la Ctra. de Rellinars. Zona amb tot tipus de serveis comercials, restaurants, cafeteríes, supermercats, botigues, escoles, etc.

*Immoble de venda exclusiva d´Apialia Terrassa, agrupació comercial del col·lectiu API. Col·laborem i compartim els encàrrecs de venda en exclusiva de les propietats. Cabestany Finques és una agència de l´agrupació Apialia Terrassa. Agència Registrada: aicat 5006 / api A10671.

Proposa dia i hora a l´apartat del comentari o demana una visita amb les teves dades per WhastApp. Compromís de resposta. Servei i Qualitat al millor Preu.

Visita´ns al c/ dels Voluntaris 83 08225 Terrassa. Més immobles fent clic a l´ anagrama de Cabestany Finques. *Horari: 9:30h a 13:30h i de 16:00h a 20:00h - dissabte de 10:00h a 13:30h.

Necessites vendre el teu immoble?. Deixa´t ajudar per un gran col·lectiu de professionals. Apialia Terrassa t´ho posa fàcil en tot el procés de la venda.

*En el preu de venda està inclòs els honoraris, excepte impost ITP, notaria i registre. Impost ITP (10 % del preu de venda). Bonificació del 5 % en el cas de ser menor de 33 anys. Gestionem la teva hipoteca per la compravenda d´aquest immoble.





Demanar més informació


Característiques Generals
Barrat: Si
Vistes: Ciutat
Prop transport públic: Tren, Bus
Accés: Pla
Edificabilitat: 100
Edificable: Si
Equipaments


Fotos immoble

Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble
Imatge de l´immoble


Localització: Carrer Monturiol
www.cabestanyfinques.com no es responsabilitza dels errors que la informació mostrada en aquest mapa pugui contenir. L´usuari serà el responsable de l´ús que doni a aquesta informació




Vídeos immoble

Demanar més informació